Leuke camping gezocht in "Klein Zwitserland"!

  • Nathalie

    Ik zoek voor de periode van 25 Juni tot en met 30 Juni een leuke en goede camping in de omgeving van het Mullerthal. We komen met de auto, en nemen zelf een tent mee. We zoeken iets ‘speciaals’ (bv. aan een riviertje ofzo) en niet te druk… Als er iemand nog tips heeft voor bezienswaardigheden of mooie wandel/fietsroutes –> meer dan welkom!

    Alvast bedankt! Nathalie

  • T-Mobile One

    Waarschijnlijk ben ik al te laat met mijn reactie, maar ik heb een hoop campings in luxemburg die ik kan aanprijzen. In Echternach staan wij altijd op Camping Official, deze ligt tegen een heuvel en is een vrij grote camping, maar erg rustig. Deze ligt niet aan een rivier. Wil je wel in het Müllerthal zitten, en ook aan een rivier, dan is Camping Official in Born iets voor jullie, Born is een dorpje 25 km ten zuiden van Echternach en heeft een prachtige camping met grote lange grasvelden langs de rivier de Sure… 's Nachts hoor je het water kabbelen door de rivier en de camping is erg rustig.

    Ik hoop dat het wellicht tips zijn voor een volgende vakantie ;-)

    Groetjes,

    T-Mobile One

    www.wijkman.nl

    www.wijkman.be

    Beheerder http://luxemburg.2link.be

  • johan

    Camping belle veu 2000 in bedorf midden in de mullertal heb je al op me site gekeken daar vind je meer info maar een hele leuke camping als je meer info wil over die camping laat het me dan weten via mijn gastenboek ik heb nog folders

    http://www.home.zonnet.nl/fam.wimmer/