Reisverslag Paasweekend 2007

  • Andre

    Er zijn erg weinig reisverslagen te vinden. Voor de liefhebbers: hier ons reisverslag van afgelopend Pasen te Luxemburg: http://home.unet.nl/andrejanna/luxemburg/reisverslag.htm

  • Yvonne

    Hallo Andre,

    Erg leuk om al lezend een tripje door het land te maken waar ik alweer 10 jaar woon. Jullie hebben veel ondernomen in die paar dagen en het is leuk te lezen dat jullie op zoveel verschillende plekken zijn geweest.

    Zo'n reisverslag is een leuk initiatief en informatief voor mensen die dit prikbord lezen en erover denken ook een paar dagen naar Luxemburg te komen. Bedankt voor het delen van jullie ervaringen.

  • Andre

    Hoi Yvonne,

    Toen wij een paar dagen van tevoren toch nog een paasweekend in Luxemburg hadden geboekt viel het ons al op dat er erg weinig reisverslagen te vinden waren op internet. En die hadden wij ook graag gezien voor wat last-minute tips (die we nu uit de Marco Polo hebben gehaald). .

    Als je zo achteraf kijkt dan hebben we inderdaad veel gedaan in die korte tijd. Terwijl we van tevoren juist dachten dat we veel zouden fietsen en wandelen in de omgeving van Esch-sur-Sure. Maar goed: de dagen zijn omgevlogen, we hebben geboft met het weer en er zijn veel mooie plekken om meerdere dagen rond te brengen. We hebben nu van alles een beetje gedaan. Volgende keer zal het vast weer anders worden.

    Groeten, Andre en Janna

  • Livia

    This article achieved exatcly what I wanted it to achieve.

  • rwvczkmdbh

    eOZlDB , uxfmywyggixm, jdrzsltgumgv, http://vyindjfxhchh.com/

  • qtdzxe

    tTpIct , flzpqfgonlyt, gaanxybvpcov, http://fdsugubehdac.com/